[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” gmbt_prlx_bg_type=”parallax” gmbt_prlx_break_parents=”0″ gmbt_prlx_smooth_scrolling=”” gmbt_prlx_video_mute=”” gmbt_prlx_video_force_hd=”” gmbt_prlx_opacity=”100″ gmbt_prlx_video_aspect_ratio=”16:9″ gmbt_prlx_parallax=”none” gmbt_prlx_speed=”0.3″ gmbt_prlx_enable_mobile=””][vc_column width=”1/2″ el_class=”fullHeight fullHeightFix ” css=”.vc_custom_1522783176541{margin-right: 0px !important;padding-right: 75px !important;padding-left: 75px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” offset=”vc_col-lg-6 vc_col-md-12 vc_col-xs-12″][vc_column_text css_animation=”right-to-left” el_class=”fullHeight middle” css=”.vc_custom_1525180903538{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}”]

Over Veijer Finance & Coaching

Als ondernemer weet ik hoe lastig het kan zijn om je administratie op orde te houden. En op elk moment van de week een actueel financieel overzicht te hebben. Zelf heb ik daar mijn manieren voor. Dat mag je van een boekhouder natuurlijk verwachten. Ook door persoonlijke ervaringen ben ik wijzer geworden en kan ik andere ondernemers verder helpen. Daar geniet ik van.

Wat wil je meer van mij weten?

[togglegroup][toggle title=”Mijn stijl? Persoonlijk en direct”]Veijer Finance & Coaching is een eenmanszaak. Dat betekent klein en ook flexibel en werkend met korte lijnen. Ik hou van persoonlijk contact met mijn klanten en samenwerkingspartners waaronder gemeenten, juristen en belastingadviseurs. Ik denk dat ik mensen beter kan helpen als we elkaar goed kennen. En het is wel zo prettig werken.[/toggle]

[toggle title=”Mijn ervaring? Bij particulieren en ondernemers”]Ik heb jarenlange ervaring met boekhouding in verschillende marktsegmenten, waaronder de bouw en zorg. De laatste jaren houd ik mij bezig met bewindvoering, waarbij de nadruk ligt op schuldsanering. Ik heb veel particulieren, maar ook ondernemers hiermee geholpen. Ze vertellen zelf wat ze hiervan vonden.[/toggle]

[toggle title=”Up-to-date? Vanzelfsprekend”]Het bijhouden van kennis vind ik belangrijk en is nodig om goed te kunnen adviseren. Nog steeds volg ik elk jaar een of meerdere cursussen om op de hoogte te blijven van de wet- en regelgeving en de veranderingen. Denk aan cursussen op het gebied van schulden en belastingwetgeving, maar ook andere juridische cursussen. Alleen op die manier kan ik de zzp’ers en zp’ers op verschillende financiële gebieden optimaal ondersteunen en begeleiden.[/toggle][/togglegroup][/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column parallax=”content-moving” parallax_image=”4558″ width=”1/2″ css=”.vc_custom_1525170279137{margin-left: 0px !important;padding-right: 100px !important;padding-left: 100px !important;}” el_class=”fullHeight” offset=”vc_col-lg-6 vc_col-md-12 vc_col-xs-12″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1428950043149{margin-top: -35px !important;margin-bottom: -30px !important;}” gmbt_prlx_bg_type=”parallax” gmbt_prlx_break_parents=”0″ gmbt_prlx_smooth_scrolling=”” gmbt_prlx_video_mute=”” gmbt_prlx_video_force_hd=”” gmbt_prlx_opacity=”100″ gmbt_prlx_video_aspect_ratio=”16:9″ gmbt_prlx_parallax=”none” gmbt_prlx_speed=”0.3″ gmbt_prlx_enable_mobile=””][vc_column css=”.vc_custom_1522783321195{margin-right: 0px !important;padding-top: 50px !important;padding-right: 100px !important;padding-left: 100px !important;}” el_class=”brandC-bg height400″][vc_column_text css_animation=”left-to-right” el_class=”height300 middle” css=”.vc_custom_1522783083579{margin-top: -8px !important;}”]

Kennismaken?

Bel of mail. Ik kom graag met je in gesprek.

[button url=”https://veijerfinance.nl/contact” color=”white” target=”false”]Contact opnemen[/button]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *