FINANCE EN COACHING

Ondernemers begeleiden bij hun financiële basis

Coaching

Krijg financieel inzicht en ontvang praktische tips voor meer rust in je boekhouding.

Zzp’er en bewindvoering

Ontdek de mogelijkheden van het starten van een eigen zaak bij bewindvoering.

Schuldhulp

Bouw aan een gezond bedrijf met praktische hulp bij duurzame schuldsanering.

Administratie

Besteed je financiële administratie uit of leer zelf de kneepjes van het vak.

Coaching: van financiële chaos naar financieel overzicht

Als zelfstandig professional (zp’er) of zelfstandige zonder personeel (zzp’er) ben je soms kwetsbaar. De markt schommelt, je inzetbaarheid verandert door bijvoorbeeld ziekte of je situatie thuis. Ook het niet op orde hebben van je boekhouding kan een reden van zorg zijn.

Je kan het je niet veroorloven dat je niet weet waar je geld precies heengaat, of liever gezegd naartoe lekt. Om financiële gaten te dichten moet je op zoek naar de bron. Daarvoor is financieel inzicht nodig.

Financiën op orde krijgen én houden

Veel zp’ers en zzp’ers vinden dat ze veel – zo niet alles – zelf moeten doen, ook hun administratie. Uitbesteden aan een financieel administrateur of accountant is financieel niet haalbaar of gezien de omvang nog niet nodig. Om de financiën van je bedrijf op orde te krijgen en daarna te houden, is advies en begeleiding verstandig. Je financiële administratie is de basis van je bedrijf.Veijer Finance & Coaching biedt ondernemers financiële coaching met:

 • advies en hulp bij het afkomen van schulden
 • inzicht in financiële knelpunten
 • inzicht in de maandelijkse in- en uitgaven

Coaching is geen teken van zwakte, maar slim gebruik maken van professionele adviezen en praktische tips. Veijer Finance & Coaching weet uit jaren ervaring wat dat kan opleveren.

Structuur geeft financiële rust

Hulp inschakelen bij het op orde krijgen van je zakelijke financiën, betekent wat mij betreft structuur. Door te bouwen aan overzicht, ontstaat inzicht in hoe je bedrijf op financieel vlak draait. Met inzicht kun je keuzes maken en financiële problemen stap voor stap aanpakken. En dat geeft rust.

Met mijn coaching kun je rekenen op:

 • een concreet plan van aanpak
 • begeleiding bij de uitvoering van dit plan
 • persoonlijke en eerlijke adviezen
 • duidelijke communicatie met concrete afspraken
 • goede bereikbaarheid bij acute vragen of problemen

Coaching hoeft niet duur te zijn. Integendeel, je verdient mijn kosten terug. Ben je benieuwd wat mijn aanpak jou kan opleveren? Bel of mail me, dan maken we een vrijblijvende afspraak.

De boekhouder naast de bewindvoerder

Vanuit een situatie van bewindvoering weer aan de slag komen, kan best lastig zijn. Je hebt dromen, plannen en weet ook dat je op het financiële vlak je beperkingen hebt. Juist om de bewindvoering te kunnen opheffen moet je laten zien dat je financiën op orde blijven. Het beginnen van een eigen bedrijf lijkt daarom ver weg. Veijer Finance & Coaching ziet wel degelijk de mogelijkheden en helpt je graag.

Financiële begeleiding bij een eigen bedrijf

Voor jezelf beginnen begint met een ondernemersplan. Ik bied je een gratis adviesgesprek aan om op basis van het ondernemersplan te kijken of jouw onderneming kans van slagen heeft. Als dat positief is, ga je van start en ondersteun ik jou met de opbouw van je bedrijf, waar nodig in overleg met je bewindvoerder. Zo werken we samen aan je toekomst. Wat doe ik precies?

 • vastleggen van inkomsten en uitgaven in een maandelijks financieel overzicht
 • wekelijkse controle van inkomsten en uitgaven
 • signaleren van problemen met (onverwachtse) uitgaven
 • advies over het aflossen van schulden
 • aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting
 • indien gewenst de facturering
Hoe werkt het?

Om jou financieel goed te kunnen begeleiden heb ik inzage in jouw zakelijke rekening. Je vraagt voor je zakelijke rekening een tweede pas of code voor alleen inzage aan. Je doet zelf je zakelijke betalingen en maakt geld over naar de bewindvoerdersrekening om daar je vaste lasten van te betalen. Ik kijk mee of het goed gaat.

Ervaring als boekhouder én bewindvoerder

Mijn jarenlange ervaring als bewindvoerder en boekhouder in verschillende branches, maakt dat ik me goed in kan leven in een situatie met plannen en zonder financiële vrijheid. Wat kan jou nog meer helpen:

 • kennis over schuldenbewind
 • bijhouden van ontwikkelingen op belastinggebied
 • persoonlijke en eerlijke adviezen
 • duidelijke communicatie met concrete afspraken, ook in overleg met de bewindvoerder
 • mijn eigen ervaring als ondernemer

Ik begeleid je in alles wat met je zakelijke financiën te maken heeft. Jij hebt zo je handen vrij om te doen waar je goed in bent en een nieuwe toekomst op te bouwen.

Interesse? Neem contact op. Ik maak graag met je kennis.

Schuldhulpverlening: werken naar een gezond bedrijf

Als zelfstandig professional (zp’er) of zelfstandige zonder personeel (zzp’er) ben je soms kwetsbaar. Vanwege de fluctuerende markt, grote opdrachtgevers die wegvallen, ziekte of problemen thuis. Voor je het weet zit je in ernstige financiële problemen.

Bij situaties van schuldhulpverlening is het zaak hier zo snel mogelijk, maar wel verantwoord uit te komen. Het opruimen van schulden moet zo gebeuren dat je er echt mee vooruit kunt. Ik help je met duurzame oplossingen.

Schulden saneren begint bij inzicht

In mijn aanpak staat inzicht in de schulden, maar ook in je maandelijkse in- en uitgaven centraal. Pas dan kun je naar een oplossing toewerken. Ik zorg voor een duidelijk overzicht en houdt dit ook voor je bij. We maken aan de hand hiervan een plan hoe we de schulden kunnen saneren. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Ook de gemeente kan hierbij nog weleens een helpende hand bieden.

De combinatie van mijn ervaringen als bewindvoerder en boekhouder maken dat ik snel doorzie waar knelpunten en vooral oplossingen liggen. Lees meer over mijn achtergronden.

Persoonlijk en eerlijk

Mijn werkwijze kenmerkt zich door structuur en persoonlijk contact. Om je goed te kunnen begeleiden heb ik inzage nodig in al jouw financiële transacties. Die behandel ik uiteraard vertrouwelijk. Wat kun je verder van mij verwachten?

 • een concreet plan van aanpak
 • goede contacten bij gemeentes
 • persoonlijke en eerlijke adviezen
 • duidelijke communicatie met concrete afspraken
 • goede bereikbaarheid bij acute vragen of problemen

Samen zorgen we eraan dat jouw bedrijf weer gezond wordt. En blijft. Ook nadat je schulden zijn afgelost, kan je gebruik maken van mijn diensten op het gebied van administratie en coaching.

Heb je vragen of wil je kennismaken? Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak.

Ik begeleid je in alles wat met je zakelijke financiën te maken heeft. Jij hebt zo je handen vrij om te doen waar je goed in bent en een nieuwe toekomst op te bouwen.

Interesse? Neem contact op. Ik maak graag met je kennis.

Administratie als basis voor je onderneming

Als ondernemer je eigen financiële administratie doen vergt veel discipline en de nodige tijd. Zeker als je onderneming hard groeit. In drukke periodes kunnen achterstanden ontstaan. De financiële administratie is de basis van je bedrijf, zeg ik altijd. Als je daar niet meer op kunt vertrouwen, is het einde zoek. Veijer Finance & Coaching verzorgt de administratie van zelfstandig professionals (zp’ers) en zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers), maar ook van bv’s uit het midden- en kleinbedrijf.

Administratie uitbesteden of leren

Je kunt ervoor kiezen de administratie compleet door mij te laten uitvoeren. Het gebeurt op een professionele manier en je hebt er geen omkijken meer naar. Ik regel dit voor je:

 • inzicht in de maandelijkse inkomsten en uitgaven
 • aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting
 • indien gewenst de facturering

Een andere mogelijkheid is dat ik je leer hoe je je eigen administratie goed opzet en slim bijhoudt. Desgewenst ga ik nog een stapje verder. Ik bekijk wat er goed gaat, signaleer mogelijke financiële knelpunten en adviseer ik je over oplossingen.

Financiële rust

Hulp inschakelen bij je financiële administratie moet rust opleveren. Door structuur en overzicht, ontstaat inzicht in hoe je bedrijf op financieel vlak draait en voorkom je achterstanden. Mijn werkwijze is daarop ingericht. Waar kun je meer op rekenen?

 • een professionele inrichting van de boekhouding
 • begeleiding bij het zelf bijhouden van de boekhouding
 • persoonlijke en eerlijke financiële adviezen
 • duidelijke communicatie met concrete afspraken
 • goede bereikbaarheid bij acute vragen of problemen

Uitbesteden is als beginnende of kleine ondernemer misschien niet een eerste gedachte. Of je hebt de mogelijkheid geschrapt omdat het te duur is. Ik durf de uitdaging met je aan om te zorgen dat mijn kosten zich gaan terugverdienen. Kennismaken?

Ik begeleid je in alles wat met je zakelijke financiën te maken heeft. Jij hebt zo je handen vrij om te doen waar je goed in bent en een nieuwe toekomst op te bouwen.

Interesse? Neem contact op. Ik maak graag met je kennis.